Belediye Anons Sistemleri

15-01-2018 11:02
Belediye Anons Sistemleri
Sistem Tanımı ve Kullanım Alanları
 
Sistem merkeze yerleştirilen sabit merkez verici ve yayının yapılacağı bölgeye konulan anons alıcılarından oluşur. Kablosuz ses yayın sistemi, belediye gibi geniş bölgelere merkezden anons yapılması gerekildiği durumlarda kullanılır.
 
Sistemin Özellikleri
 
Kablosuz ses yayın sisteminde güvenli yayın yapabilmek için şifreleme sistemi kullanılır. Merkezden yayına başlandığı zaman alıcı birimindeki dijital şifreleme sistemi yayının şifresini kontrol eder. Girilen şifre doğruysa sistem aktif hale gelir ve güvenli bir şekilde anons yapılır. Anons bittiğinde kapatma şifresi gönderilir ve sistem kapatılır. Bu güvenlik sistemi sayesinde yabancı yayınlar, çevre parazit etkileri ve gürültü engellenmiş olur. Sistem belediyenin tercihine göre bölgesel veya bireysel olarak ayrı ayrı çalıştırılabilir.
 
Projelendirme, kurulum ve satış sonrası teknik destek firmamızın deneyimli personelleri tarafından gerçekleştirilmektedir.
 
Kurulum öncesi ön keşif amacıyla sistemin kurulacağı alan şartları incelenerek gereken ürünler belirlenir, ihtiyaca ve talebe göre değişiklik yapılabilir. Projeye uygun bir şekilde sistem kurulur ve ilgili personele sistem hakkında eğitim verilir.
Blog Etiketleri :
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.